T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Avukat Lütfi Ergökmen Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Kas

Okulumuz öğrenci ve velilerinin katılımıyla sinema ve eğlence gezisi düzenledik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlama programımızı okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirdik.

Ağu

Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi tarafından okulumuz bünyesinde açılan yaz kursları bu hafta tamamlanıyor.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında okulumuz bahçesinde etkinlikler düzenledik.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu'nu ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuz çok amaçlı salonda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi

Mrt

Velilerimizin de katılımıyla okulumuz çok amaçlı salonunda sinema günü etkinliği gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 84. yıldönümünde özlemle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünü okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirdiğimiz programla kutladık.

Haz

-Öğrencilerimizin öfke nöbetlerinin nedenleri ve kontrolü.

-Takıntılı davranışlar.

-Ergenlik Dönemindeki Değişimler.

-İlaç kullanımı gibi pek çok konu hakkında bilgilendirme yapıldı.

Moderatörlüğünü okulumuz Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenleri Ali Rıza Özer, Ayça Ardıç Özer tarafından yapılan söyleşide öğretmen ve velilerimiz pek çok soruya cevap buldular.

Okul müdürümüz Zübeyde Erten nin hem konuğumuza hem de programın hazırlanmasında emeği geçen Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisine teşekkürleri ile seminer tamamlandı.

Katılım sağlayan tüm veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2019-2020 eğitim-öğretim yılı 2.Dönem Okul Aile Birliği genel kurul toplantımızı yaptık.Okulda yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili okul idaresinin bilgilendirme yaptığı toplantıda,okulumuzla işbirliği içerisinde olup,destek sağlayan velilerimize de teşekkür belgesi verildi.