T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Avukat Lütfi Ergökmen Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Nis

TBMM'nin açılışının 104. yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuz bahçesinde törenlerle kutladık.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında çevre okullarla ortak etkinlikler gerçekleştirdik.

Mrt

Proje kapsamında 26-29 Şubat tarihleri arasında Hollanda, Finlandiya ve Litvanya'dan proje ortağı olan kurumların katılımcılarına ev sahipliği yaptık. Özel gereksinimli bireylerin erken okul terkinin önlenmesi amacıyla hazırladığımız projenin ilk ayağında ortaklarımızla birlikte 4 günlük bir çalışma gerçekleştirdik.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık günü kapsamında okullarla ortak programa katıldık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programımızı okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirdik.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü programımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Kadına yönelik şiddet, kadınların maruz kaldıkları fiziksel, cinsel, ekonomik ve psikolojik eylemler olarak karşımıza çıkmaktadır.

Şbt

Erasmus projemizi ve etkinliklerimizi tanıtan köşeyi hazırladık.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 14 Aralık 2023 Perşembe günü saat 12.00 da velilerimize yönelik olarak okulumuzda teknoloji bağımlılığı konusunda bir çalışma gerçekleştirilecek.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Özel Rota Koleji'ni ziyaret ederek farkındalık eğitimi gerçekleştirdik.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" programına katıldık.

Ara

Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasında okulumuz 2.liği elde etti.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlanan kutlama programı okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzun yararlanıcısı olduğu "Let's Be Schooled" adlı Erasmus+ KA210 projesi Hollanda Ulusal Ajansı'ndan hibe almaya hak kazandı.

Kas

Okulumuz öğrenci ve velilerinin katılımıyla sinema ve eğlence gezisi düzenledik.